Laden...

Exclusieve aanbiedingen aan stuntprijzen

Onze aanbiedingen zijn gebaseerd op een geniaal eenvoudig principe: door mensen in groep te verzamelen, onderhandelen wij bij de leverancier een grote korting. Hierdoor kunnen wij producten tijdelijk aanbieden aan een zéér voordelige prijs.

Ontdek onze aanbiedingen
Aanbiedingen

We hebben de beste deals voor je onderhandeld.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, waar we hard voor hebben gewerkt om jou de allerbeste prijzen te bieden.

AquaGenix Waterontharder stuntprijs
Geniale Waterontharder STUNT: 21% KORTING

AquaGenix is dé meest zuinige en betrouwbare waterontharder op de markt. Met zijn unieke technologie werkt deze volgens de hardheid van je water. Dit zorgt voor een uitzonderlijk laag zout- en waterverbruik.

Heeft helemaal GEEN onderhoud nodig + levenslange garantie

Aantal aanvragen:
1376

Ontdek stuntprijs »
Airco zonder buitenunit stuntprijs
Airco zonder buitenunit STUNT: 21% KORTING

Dit all-in-one toestel is bijzonder populair door zijn eenvoudige plaatsing. Je hebt GEEN buitenunit of leidingen nodig, een simpel stopcontact volstaat. Het apparaat is compact, fluisterstil en UITERST energiezuinig dankzij de ingebouwde warmtepomp.

Eenvoudige installatie, geen leidingen nodig

Aantal aanvragen:
3373

Ontdek stuntprijs »
Airco met buitenunit stuntprijs
Airco met buitenunit STUNT: 21% KORTING

Deze LG design airco is bijzonder populair door zijn uiterst LAGE energieverbruik (het verbruik ligt maar liefst 70% lager dan bij niet-inverter airco's). Wat deze extra geliefd maakt is de comfort slaapfunctie die zorgt voor een minimale geluidsoverlast, ideaal voor zowel leefruimtes als slaapkamers.

Zéér laag verbruik dankzij de dual inverter compressor

Aantal aanvragen:
1364

Ontdek stuntprijs »
Zonnepanelen stuntprijs
Zonnepanelen STUNT: 21% KORTING

De N-Type cellen in deze zonnepanelen staan bekend om hun buitengewone prestaties, zelfs bij weinig licht. Dit maakt ze perfect geschikt voor regio's met variabele weersomstandigheden of waar de zon niet altijd even fel schijnt.

Uitstekende prestaties, zelfs bij weinig zonlicht

Aantal aanvragen:
214

Ontdek stuntprijs »
Thuisbatterij stuntprijs
Thuisbatterij STUNT: 21% KORTING

Deze Huawei thuisbatterij wint snel aan populariteit dankzij zijn geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) algoritmen, die de prestaties aanzienlijk optimaliseren. Hierdoor kan de batterij tot 40% efficiënter energie opslaan en benutten dan traditionele batterijen.

Biedt 40% méér energie-efficiëntie dan tradtionele batterijen

Aantal aanvragen:
634

Ontdek stuntprijs »
Warmtepompboiler stuntprijs
Warmtepompboiler STUNT: 21% KORTING

Heb je zonnepanelen maar nog geen warmtepompboiler? Dan is dit toestel een MUST HAVE. Kies voor de LG warmtepompboiler en verwarm je water vrijwel zonder kosten!

Profiteer optimaal van je zonne-energie

Aantal aanvragen:
381

Ontdek stuntprijs »
Warmtepomp stuntprijs
Warmtepomp STUNT: 21% KORTING

Deze lucht-water warmtepomp biedt een duurzame verwarmingsoplossing voor je woning. In tegenstelling tot traditionele systemen combineert deze warmtepomp 20% elektriciteit met 80% buitenlucht, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op je energiefactuur! Bovendien is deze ontworpen om te werken met bestaande verwarmingssystemen, inclusief traditionele radiatoren, en is ideaal voor renovaties waarbij de huidige infrastructuur behouden blijft.

Kan direct worden aangesloten op je bestaande radiatoren

Aantal aanvragen:
397

Ontdek stuntprijs »
Crepireiniging stuntprijs
Crepi reiniging STUNT: 15% KORTING

Heb je ook last van een crepi gevel die snel vuil en groen wordt? Je bent niet alleen. Veel woningen kampen met dit probleem, maar wij hebben dé oplossing die je gevel weer stralend maakt en dit zéér lang kan behouden!

Verwijdert hardnekkig vuil en algen zonder de gevel te beschadigen

Aantal aanvragen:
361

Ontdek stuntprijs »

geert(at)groepkoper.be

Onderdeel van Eyeballs BV

BE0636.791.043